NFV Vest drift- og vedlikeholdsforum 10. desember 2020! Innlegg fra Høgskulen på Vestlandet og Norce

NFV Vest drift- og vedlikeholdsforum 10. desember 2020! Innlegg fra Høgskulen på Vestlandet og Norce

Velkommen til drift- og vedlikeholdsforum i regi av Norsk Forening for Vedlikehold, lokallag Vest!

Program:

08.15 Vi kobler oss på og fyller kaffekoppen

08.30 Velkommen ved Knut Vindenes, lokallagsleder i NFV Vest

Kort om hva som skjer i NFV; kurs, konferanser osv

Innlegg fra Høgskulen på Vestlandet ved professor Maneesh Singh: «Strategic cooperation with companies to prepare students for challenges of innovative industries»

Innlegg fra Norce ved seniorforsker Jon Hellevang: «Smarte sensorer for målrettet og effektiv inspeksjon»

09.30 Takk for i dag!

Les mer og meld deg på her!

NFV Vest ønsker å være et effektivt bindeledd mellom industri og utdanning/forskning og i dette møtet blir det fokus på dette.

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble dannet i 2017 gjennom en fusjon mellom Høgskolen i Bergen, Høgskolen i Stord/Haugesund og Høgskolen i Sogn&fjordane. Professor Maneesh Singh underviser og forsker innen drift og vedlikehold. Han vil forklare hvordan han strategisk jobber med sine studenter for å forberede dem for å levere og innovere i industrien - i tett samhandling med bedrifter i regionen. Singh vil holde sitt innlegg på engelsk.

Les mer her

NORCE utvikler distribuerte måleteknologi for å detektere vanninntrenging i større områder som er vanskelig å inspiser manuelt. Teknologi er i første omgang tenke som et effektivt verktøy for målrettet inspeksjon av korrosjon under isolasjon (KUI).

Les mer her

Har du spørsmål til arrangementet, ta kontakt med leder i NFV Vest Knut Vindenes,  tlf. 98234952, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.