NFV Vest etablert

NFV Vest etablert

5. november 2018 ble det etablert lokallag på vestlandet, med navnet NFV Vest.

Lokallaget kommer til å ha spesielt fokus på digitalisering i drift og vedlikehold og på samme måte som NFV for øvrig er bransjenedslagsfeltet bredt – dvs alt fra jernbane til byggbransje og olje og gass.

Knut Vindenes er lokallagsleder. Han er sivilingeniør og har 20 års fartstid fra industrien, blant annet lederroller i REINERTSEN og Siemens før han de siste tre årene har jobbet i akademia.

- Nå er det viktig å fylle 2019 med relevant og god aktivitet. Første frokostmøte  blir 19. mars, og NFV Årsmøte og fagdager skal i år finne sted i Bergen 8. og 9. mai.  Så blir det fokus på å bestemme hvilke aktiviteter vi skal ha fra høsten 2019, sammen med medlemmene, uttaler lokallagsleder Knut Vindenes.

- Vi har flere års erfaring med tilsvarende nettverksarbeid arbeid her på vestlandet, og ser nå veldig frem til å være en del av NFV, sier Vindenes.

- Vi tror og håper at vi kan tilføre foreningen verdifull aktivitet, nettverk og kompetanse og vi ser veldig frem til å bli en del av det nasjonale fellesskapet som NFV representerer, med attraktive aktiviteter og interessante medlemsbedrifter.

Vi ønsker lokallaget fra vestlandet velkommen og ser frem til et fruktbart samarbeid, sier styreleder i NFV Jørn E. Johnsen.