13.-16. mars 2023 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten.

Vibrasjonsanalyse Kategori I, iht. ISO 18436-2. Dette kurset er den ideelle plassen å starte dersom du er ny i faget, og for de som ønsker en bedre forståelse for vibrasjonsanalyse og tilstandskontroll generelt.

Du vil få grunnleggende forståelse innenfor vibrasjonsanalyse, signalanalyse, datainnsamling og tilstandskontroll generelt.

Det har vært deltakere som har utalt at dette kurset skulle de hatt for 20 år siden.

Eksamen gjennomføres som en to timers prøve med 60 spørsmål («multiple choice» svaralternativer), for de som ønsker sertifiseringen.
For å oppnå full sertifisering iht. ISO så trenger en minst 6 måneder erfaring. Dersom man består eksamen, men ikke har tilstrekkelig erfaring, vil man motta sertifikat med tekst Bestått kategori I, men mangler erfaring.
Når man har oppnådd tilstrekkelig erfaring kan dette meldes inn til Mobius, og man vil da få nytt sertifikat tilsendt.

Relaterte artikler

WCM nettverkssamling

WCM nettverkssamling

Velkommen til WCM nettverkssamling 2024 21.-22. mai i Oslo – en årlig møteplass primært for de som har deltatt på kurs innen WCM-konseptet, men også for deg som er interessert i innholdet i World Class Maintenance! Utviklingen går raskt og det er viktig å være...

les mer
Kurs: Farlig avfall

Kurs: Farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer