Lokallag NFV Vest

Som lokallag har vi mange medlemsmøter, der vi setter opp tema som er aktuelle for alle industrisektorer.

Engasjer deg i NFV Vest!

Lokallaget NFV Vest omfatter Rogaland og Vestland. Hensikten med lokallaget er å være et nettverk, et «community» for drift og vedlikehold for bedrifter og personer på tvers av alle industrisektorer.

Vi setter på agendaen forskjellige tema innen drift og vedlikehold, i stor grad knyttet til digitalisering, bærekraft og strategisk vedlikehold.

Vi arrangerer både digitale og fysiske møtepunkter. Noe av kjernen i aktiviteten vår er hyppige, effektive morgenmøter på teams med et innlegg påfulgt av spørsmål, svar og diskusjoner.

For bedrifter og personer i Rogaland og Vestland som melder seg inn i NFV, får man ved innmelding spørsmål om man også ønsker å være koblet til lokallaget NFV Vest. Dette gir ingen forpliktelser, bare litt mer informasjonsflyt og tilgang til flere muligheter hvis man vil engasjere seg.

Ta uforpliktende kontakt med lokallagsleder Janecke Pemmer:
Epost: janecke.pemmer@pwc.com
Tlf. 952 60 747

 

 

NFV lokallag Vests medlemsmøter:

NFV lokallag Vest medlemsmøte: Helhetlig anleggsforvaltning – er det løsningen på utfordringene vi står overfor?

NFV lokallag Vest medlemsmøte: Helhetlig anleggsforvaltning – er det løsningen på utfordringene vi står overfor?

14. juni kl. 08.15.-09.00. Digitalt på Teams. Vi ser at mange selskaper ikke er rigget for dette og er på søken etter hvordan de skal snu seg rundt og gjøre de rette valgene for å bli bedre rustet til å takle dagens og fremtidens utfordringer. Helhetlig...

Bli medlem?

Som medlem i Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) blir du en aktiv del av bransjen. Du får en arena for faglig utvikling og bistand og vil dra nytte av et utvidet faglig og personlig nettverk.