Velkommen til kurs 27.-30. november på Quality Hotel Olavsgaard

Kurset er iht. ISO 18436-2.

Dette kurset er den ideelle plassen å starte dersom du er ny i faget, og for de som ønsker en bedre forståelse for vibrasjonsanalyse og tilstandskontroll generelt.

Du vil oppnå en solid forståelse for hvorfor vibrasjonsmålinger og tilstandskontroll er blitt en så viktig del av moderne vedlikeholdspraksis, og hvilke muligheter og potensiale det har. Kurset vil også dekke forskjellige vedlikeholdsstrategier og de mest brukte tilstandskontroll teknikker slik som olje analyse, termografering, ultralyd og elektro-motortesting, slik at du skal være i stand til å forbedre vedlikeholdsprogrammet, eller i det minste ha en bedre forståelse for det eksisterende vedlikeholdsprogrammet. Kurset fokuserer på hvordan en driver et tilstandskontrollprogram med periodiske målinger og analyser.

Utdanningen er uavhengig fra alle produsentene av vibrasjonssystemer. Uansett om en bruker AzimaDLI, Emerson, Commtest, Pruftechnik, SKF, SPM, FAG og flere, så skal en kunne delta på kursene fra MOBIUS Institute.

Foreleser: Tommy Glesnes
Daglig leder, AMPS AS

Tommy har over 25 års erfaring fra vedlikehold av roterende maskiner. Hele spekteret fra å reparere maskiner, utføre tilstandskontroll målinger, designe tilstandskontroll programmer til å bygge opp og lede en stor gruppe med tilstandskontroll ingeniører. Tommy er sertifisert som “European Expert in Maintenance Management” av EFNMS, og Vibrasjonsanalytiker kategory III, av Mobius Institute. Han er anerkjent for sine kurs med høy innlevelse og pedagogiske fremtreden og blir ofte brukt av andre land for å holde Mobius kurs, både innen vibrasjon og vedlikehold generelt.

Relaterte artikler

Norsk Forening for Vedlikehold blir mer operativ

Norsk Forening for Vedlikehold blir mer operativ

Av Eirik Iveland, Min Drift & Vedlikehold nr. 5/2023 Norsk Forening for Vedlikehold (NFV) valgte i april et nytt styre, med Fahad Rehman som styreleder. Allerede kan medlemmene merke endringer i kursen. – Det er lagt mange gode strategiske planer, og styret skal...

les mer