19. mars 2024 på Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vi ønsker alle med interesse for industrivedlikehold velkommen til å delta på den faglige delen fra kl. 11.30-14.00.
Du får tre spennende foredrag om blant annet digitale tvillinger, 3D-printing/reservedelsproblematikk og Additive Manufacturing.

Er du medlem eller ansatt i en medlemsbedrift betaler du kun for konferansepakken inkl. lunsj.

Årsmøtet i Norsk Forening for Vedlikehold arrangeres i forlengelsen av den faglige delen. Deltakelse kun på årsmøtet er gratis.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet skal være i skriftlig form (brev eller e-post) og må være styret i hende senest 6 uker før årsmøtet finner sted, dvs. senest 6. februar. Forslag om endring av vedtektene skal innen 1. februar sendes skriftlig til styret. Har du forslag til personer som du mener kan gjøre en god jobb i styret, send oss tips!
Send e-post til post@nfv.no

Relaterte artikler

WCM nettverkssamling

WCM nettverkssamling

Velkommen til WCM nettverkssamling 2024 21.-22. mai i Oslo – en årlig møteplass primært for de som har deltatt på kurs innen WCM-konseptet, men også for deg som er interessert i innholdet i World Class Maintenance! Utviklingen går raskt og det er viktig å være...

les mer
Kurs: Farlig avfall

Kurs: Farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer