Som leder i en bedrift, er det ditt ansvar å sørge for at bedriften har nødvendig digital kompetanse til å skape verdier og sikre at driften er lovlig. Dette inkluderer opplæring av ansatte og ansettelser, digitalisering og overholdelse av relevante lover og forskrifter: personvern, digital sikkerhet, data og bruk av data er gode eksempler.

Kursserien går over 4 kursdager og 8 temaer. Hver kursdag er frittstående kurs så du kan velge kun den dagen du er interessert i, eller melde deg på alle 4 kursdager.

Med denne kursserien vil vi hjelpe deg som leder til å forstå både ditt og bedriftens ansvar, uavhengig av om oppgavene blir håndtert internt i bedriften eller av innleide ressurser.

Kursene arrangeres fysisk i Oslo sentrum.

Kursene består av disse temaene:

Kursdag 1: Bærekraft og anskaffelser –  4. juni 2024
Kursdag 2: Kunstig intelligens (AI) og data – 5. juni 2024
Kursdag 3: Digital sikkerhet og personvern – 27. august 2024
Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring – 28. august 2024

 

Kursene passer for ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen digital ledelse.

Vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av. Både for å ha lovlig drift og for å skape og sikre verdiskapning fremover.

Relaterte artikler

WCM nettverkssamling

WCM nettverkssamling

Velkommen til WCM nettverkssamling 2024 21.-22. mai i Oslo – en årlig møteplass primært for de som har deltatt på kurs innen WCM-konseptet, men også for deg som er interessert i innholdet i World Class Maintenance! Utviklingen går raskt og det er viktig å være...

les mer