Har du noen gang reflektert over hvorfor din virksomhet eksisterer? Hva er verdien av det dere gjør? Og er dere godt koordinert i måten dere realiserer verdi på fra deres anlegg og verdier?

Nettopp dette vil være tema i det nye kurset som lanseres 28.-29. mars på Quality Hotel Olavsgaard i Skjetten:
«Asset Management – forvaltning av anlegg og verdier i tråd med ISO 55000-standardene».

 

Sverre Gagnat og Stian Virik Kvamme er kursledere. De brenner for Asset Management og har utviklet et kurs som skal skape begeistring og forståelse for Asset Management, med ISO 55000-standardene som pensum. De er begge sivilingeniører har erfaring fra blant annet konsulentbransjen, transportbransjen, infrastruktur, Forsvaret, olje&gass.

Asset Management handler om å koordinere aktiviteter i en organisasjon med hensyn på å realisere verdi fra anlegg og verdier. Definisjonen er klar:

«koordinert aktivitet i en organisasjon for å realisere verdi fra anlegg og verdier» (ISO 55000:2014).

Sverre leder den norske speilkomiteen for ISO 55000-standardene (SN/K 536) og Stian er nestleder i den pågående revisjonen av ISO 55001 i den internasjonale komiteen (ISO/TC 251).

Kurset tar for seg ledelse i en organisasjon med hensyn på det å realisere verdi fra anlegg og verdier. Målgruppen er alle som bidrar til å realisere verdi fra anlegg og verdier, enten det måtte være i rollen leder, strateg, planlegger, prosjektleder, teknisk leder, kontraktør, utvikler, rådgiver, operatør, forbedringsagent…
I god Asset Management skal alle aktivitetene som disse rollene utfører koordineres med hensyn på verdirealisering.

I løpet av kurset vil det bli være forelesninger, praktiske eksempler, rom for diskusjon, utforsking og tid til relasjoner med faglig likesinnede.
Vel møtt til to faglig givende dager på Quality Hotel Olavsgaard i Skjetten.

Kursledere Sverre og Stian fra Ganat&Kvamme AS.

Artikkelen ble først publisert i Min Drift & Vedlikehold nr. 1/2023.

 

Relaterte artikler

Kurs: Få nødvendig digital kompetanse som leder!

Kurs: Få nødvendig digital kompetanse som leder!

Som leder i en bedrift, er det ditt ansvar å sørge for at bedriften har nødvendig digital kompetanse til å skape verdier og sikre at driften er lovlig. Dette inkluderer opplæring av ansatte og ansettelser, digitalisering og overholdelse av relevante lover og...

les mer