Som leder i en bedrift, er det ditt ansvar å sørge for at bedriften har nødvendig digital kompetanse til å skape verdier og sikre at driften er lovlig. Dette inkluderer opplæring av ansatte og ansettelser, digitalisering og overholdelse av relevante lover og forskrifter: personvern, digital sikkerhet, data og bruk av data er gode eksempler.

Kursserien går over 4 kursdager og 8 temaer. Hver kursdag er frittstående kurs så du kan velge kun den dagen du er interessert i, eller melde deg på alle 4 kursdager.

Med denne kursserien vil vi hjelpe deg som leder til å forstå både ditt og bedriftens ansvar, uavhengig av om oppgavene blir håndtert internt i bedriften eller av innleide ressurser.

Kursene arrangeres fysisk i Oslo sentrum.

Kursene består av disse temaene:

Kursdag 1: Bærekraft og anskaffelser –  4. juni 2024
Kursdag 2: Kunstig intelligens (AI) og data – 5. juni 2024
Kursdag 3: Digital sikkerhet og personvern – 27. august 2024
Kursdag 4: Sky (Cloud) og markedsføring – 28. august 2024

 

Kursene passer for ledere på alle nivåer i ulike bransjer og styremedlemmer som ønsker å styrke sin forståelse og kompetanse innen digital ledelse.

Vi hjelper deg å lykkes med den digitale håndteringen som virksomheten din er en del av. Både for å ha lovlig drift og for å skape og sikre verdiskapning fremover.

Relaterte artikler

Nytt nummer av Min Drift & Vedlikehold – mars 2024

Nytt nummer av Min Drift & Vedlikehold – mars 2024

I denne utgaven kan du blant annet lese:   Vi skal bli bedre enn World Class (Elkem) Droner og roboter for vedlikehold av strømnettet Revisjonsstans hos Shell Nyhamna Heftig vinter gir gode testforhold for autonom snørydding Et ambisiøst prosjekt (Inteclecy AS)...

les mer